Business

Invicta horloge

Invicta horloge
74views

De collectie van de Invicta horloge is zeer groot met meer als 200 modellen die je per jaar kunt kopen. Meerdere keren per jaar komen er nieuwe ontwerpen die natuurlijk allemaal zijn voorzien van een zwitser uurwerk. Vooral de Bolt modellen met een extra groot formaat zijn herkenbaar voor de meeste mensen als ze denken aan Invicta. Echter hebben zij ook wat klassiekere, maar ook zakelijker horloges die kun je bij dit merk vinden. Ze hebben van diverse prijsklassen een collectie gemaakt waardoor er inmiddels meer als 20 collecties zijn. Hierbij wordt natuurlijk ook gekeken naar het materiaal voor de horloges gebruikt wordt. In de meeste gevallen is dit ijzersterk want deze horloges gaan in principe jaren mee. Natuurlijk zijn er bij de duurdere modellen wel extra goed materialen gebruikt en speciale uurwerken geïnstalleerd.

Welke modellen Invicta horloge heb je ?

Het populairste model van de Invicta horloge is de Bolt. Deze kenmerkt zich door het grote formaat. Ook zijn ze de laatste jaren veel bezig met het variëren van diverse kleuren in een horloge. Daarnaast zijn er niet alleen horloges met een metalen band, maar ook met een leren bandje wat veel lichter om de pols zit. Ook hebben zij de collectie meer uitgebreid met unisex horloges die door alle geslachten te dragen zijn. Diversiteit is een belangrijk punt op de markt en hier spelen dan ook steeds meer merken op in. Onder de 100 euro kun je al een prachtige horloge hebben inclusief datum notatie. De horloges zelf zijn in de meeste gevallen voorzien van mineraalglas wat extra sterk is. Als je kijkt naar de duurste modellen dan zijn deze vaak extra waterdicht tot 20 bar. De horloge van meer als 2500 euro is zelfs voorzien van 625 diamanten.

Waar worden deze horloges gemaakt?

De Invicta horloge wordt gemaakt in Zwitserland. Het is als het ware een samenvoeging van 4 Amerikaanse horlogemerken bij elkaar. Sinds 1837 bestaat dit merk al, maar in 2014 is de Invicta horloge pas echt bekend geworden in de grote getallen die wij nu kennen. Ze hebben meer als honderd winkels wereldwijd en duizenden juweliers die deze horloges in hun assortiment hebben toegevoegd. De uurwerken stralen originaliteit en klasse uit waardoor deze horloges ook veel bij een casual outfit worden gedragen. Voor de dames zijn er ook enkele opvallende modellen die bij elke outfit gedragen kunnen worden. Bij elke stap van het productieproces wordt alles precies afgewerkt tot in de laatste details. Het zijn allemaal originele modellen die gedetailleerd worden ontworpen. Ook zijn het innovatieve horloges waarbij altijd de laatste technieken worden gebruikt.

Het verhaal achter de Invicta horloge

Het Invicta horloge bestaat als sinds 1837. Sinds die tijd zijn er steeds merken zich aan gaan sluiten bij dit populaire merk om zo een meerwaarde aan het bedrijf toe te voegen. Voor Invicta is elk model even belangrijker en dit werken zij dan ook tot in de kleinste details uit. Ook hoge kwaliteit staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Dit wordt niet alleen bij de afwerking gebruikt, maar ook in de prestaties en de levensduur van de horloges. De drager heeft een ware beleving van deze horloges en daarbij is het natuurlijk ook belangrijk dat het lang mee kan gaan. De vindingrijkheid van dit bedrijf is tevens ook heel groot. Ze zijn namelijk niet snel tevreden en stellen hoge eisen aan hun eigen horloges.

De verschillende soorten Invicta horloge voor de modieuze man

De Invicta horloge voor mannen is uniek in zijn soort. Invicta past namelijk altijd de laatste trends toe voor een prachtige horloge. Daarnaast ontwerpen zij ook echt stoere horloges die bij mannen passen die graag hun horloge showen. Ook hebben ze modellen waarbij de tandwielen zichtbaar zijn. Er wordt ook veel aandacht besteed aan de afwerking van deze horloges. De band is meestal mooi vlak en van metaal waardoor hij goed stevig is. Ook worden er steeds meer horloges met een kleur gemaakt. Dit omdat mannen ook steeds meer aandacht aan hun uiterlijk en outfit besteden. Een horloge moet immers net als de rest van de outfit er mooi bij kleuren.

Waar kun je deze horloges kopen?

Een Invicta horloge kun je kopen bij de meeste juweliers. Daarnaast zijn er ook grote warenhuizen die deze horloge verkopen. Online kun je ook veel verkooppunten vinden. Het voordeel van online shoppen is dat je precies kunt zien wat anderen ervan vonden. Dit zorgt ervoor dat jij ook een weloverwogen keuze kunt maken. Wel is het verstandig om de horloge ook te passen in de winkel. Zo weet je ook hoe zwaar hij aanvoelt want niet iedereen vind een zware of lichte horloge fijn. Dit is een persoonlijke keuze die je van tevoren goed moet onderzoeken. Ook zijn er modellen met een extra omlijsting om het glas heen. Deze zijn nog grover qua uitstraling en worden door de mannen ook als de stoerste horloges gezien.

Een Invicta horloge kopen voor dames

De Invicta horloge dames is meestal ontworpen in een zilveren of gouden kleur.  De meest vrouwen vinden dit toch wel de mooiste kleur. Net als de mannen horloges zijn deze ook voorzien van een extra groot uiterlijk. Veelal zijn het wat rustigere modellen omdat vrouwen meer op willen vallen met de outfit als de horloge. Ook zijn er verschillende unisex horloges waar de stoerdere dame uit kan kiezen. Deze lijken als het ware bijna identiek op de mannen horloge. Er is ook een steeds groter kleurenpalet beschikbaar voor dames die bij elke outfit een andere horloge willen kunnen dragen. Ook zijn er modellen waarbij je kunt kiezen voor een andere band. Dit is ideaal wanneer je metaal te zwaar vind dat je kunt kiezen voor een leren band.

Welke prijsklassen hebben de Invicta horloge

De prijsklassen van de Invicta horloge begint bij ongeveer €99,- en kan oplopen tot €2450 hier in Nederland. Natuurlijk zijn de duurdere modellen wel voorzien van extra dure materialen. Zo kun je hier meestal wel de tandwielen in zien bewegen. Daarnaast zijn er ook chronografische modellen waar de meeste mannen gek op zijn. Soms zijn er zelfs modellen voorzien van echte diamanten wat nog meer stijl en klasse kan uitstralen. Het is afhankelijk van de wensen die jij stelt aan het uiterlijk van de horloge, maar ook zeker aan de binnenkant kan er veel aangepast worden. De duurzaamheid of het gebruik van andere materialen zorgt ervoor dat een horloge duurder wordt. Echter kopen de meeste mensen weinig horloges waardoor het ook wat mag kosten.

De hoge beoordeling van klanten

De Invicta horloge staat bekend om de goede beoordelingen van klanten. Over het algemeen kunnen de horloges vrijwel direct worden geleverd waardoor er niet lang hoeft te worden gewacht op de nieuwste aanwinst. Ook zijn er diverse webshops die een vakkundig advies kunnen geven over welke horloge het best bij je past. Natuurlijk kun je dit ook krijgen in de officiële Invicta dealer of de shops die deze horloges verkopen. De horlogeband kun je vaak alleen in de winkel laten inkorten. Daarom kiezen ook nog steeds veel mensen om naar de fysieke winkels te gaan. Een ander voordeel is dat je dan ook goed het gewicht voelt. Dit zorgt ervoor dat je niet een te lichte, maar ook zeker niet een te zware horloge aan de arm hebt hangen.

Wat maakt de Invicta horloge uniek?

De Invicta horloge is uniek door zijn innovatieve en precieze afwerking. Het is een merk wat altijd de laatste technieken gebruikt voor het produceren van de horloges. Er zijn steeds meer details mogelijk en zo kunnen zij nog uniekere horloges maken. Het is een trendy merk wat ook de laatste trends op het gebied van mode en dergelijke gebruikt ter inspiratie op de horloges. Het zijn opvallende horloges die ervoor zorgen dat jij echt op gaat vallen op straat of tijdens een avondje uit. Er wordt uitsluitend gemaakt van hoge kwaliteit en de productie vindt in Zwitserland plaats wat een topland is qua horloges. Ook zit er op sommige modellen een stopwatch en datum notatie. Hierdoor ben je altijd bij de tijd en kun je ook doelen stellen voor bijvoorbeeld tijdens het sporten.

Deze materialen worden er gebruikt voor een Invicta horloge

De Invicta horloge wordt voornamelijk van hoogwaardig metaal en staal ontworpen. De duurdere modellen zijn ook nog eens voorzien van een extra rand om het mineraalglas goed mee te beschermen. Echter is mineraalglas van zichzelf al een sterk materiaal wat weinig schade op kan lopen. De invicta horloge heren is het meest populaire artikel van de afgelopen tien jaar. Dit komt door het opvallende karakter met een net wat groter uurwerk als de standaard. Ook maken ze soms gebruik van staaldraad om de behuizing om hem net nog wat meer stevigheid te geven. Dit zorgt tevens voor een nog stoerdere uitstraling. Het seahunter model is ook extreem populair doordat deze voorzien is van een RVS horlogekast van 58mm wat extra dik is dus. Daarnaast is het synthetisch glas van dit model onverwoestbaar. Ook is het nog eens tot 20 bar waterdicht wat redelijk uniek is voor een horloge.

Laat een reactie achter

nl_NL_formalDutch